علی بحرانی فرماندار دشتی در نشست با خبرنگاران شهرستان: عمده‌ترین مشکل ما در دشتی نبود سند ویژه و چشم انداز مشخص توسعه متوازن است، برای همین معمولا مدیریت‌ها پروژه محور و سلیقه‌ای عمل کرده‌اند و امروز دشتی دچار مشکلات متعدد است. بخشی از زیرساخت‌ها به دلیل نبود نقشه راه با دشواری احداث شده‌اند اما منفعتی […]

علی بحرانی فرماندار دشتی در نشست با خبرنگاران شهرستان:

عمده‌ترین مشکل ما در دشتی نبود سند ویژه و چشم انداز مشخص توسعه متوازن است، برای همین معمولا مدیریت‌ها پروژه محور و سلیقه‌ای عمل کرده‌اند و امروز دشتی دچار مشکلات متعدد است.

بخشی از زیرساخت‌ها به دلیل نبود نقشه راه با دشواری احداث شده‌اند اما منفعتی به مردم نرسانده‌اند به نحوی که ما مثلا در برخی مناطق دشتی می‌بینیم، مدارس احداثی به دلیل خالی شدن روستاها از سکنه تبدیل به گله دانی شده و در برخی مناطق که دارای جمعیت است با کمبود مدرسه مواجهیم.

توسعه درون‌زا باید در شهرستان شکل بگیرد و تمامی آگاهان و نخبگان دشتی با احساس مسئولیت در روند توسعه تاثیر گذار باشند و گرنه با اعتبارات فعلی و تخصیص‌های محدود نمی‌توان به چشم انداز مطلوب رسید.

نگاه من به دشتی پروژه‌ای نیست، من در این شهرستان به دنیا آمده و با همین مردم زندگی کرده و در آینده نیز در همین جا ساکن هستم و به دنبال این هستم با نقشه‌ای جامع کارها را به نحوی پیش ببرم که در برخورد با مردم شرمنده نباشم.

بدون حواشی و برجسته کردن خط و خطوط سیاسی و علائق منطقه‌ای و پرهیز از جناح بندیهای مرسوم در پی خدمت به مردم هستم و در این مسیر از مشورت و همراهی تمام کسانی که دل در گرو نظام و کشور و شهرستان دارند بهره می‌برم.

دشتی دارای توانمندیهای متعدد توسعه است و باید از ظرفیت‌ها استفاده بهینه شود تا بتوانیم از چالشهای موجود و پیش رو عبور کنیم.

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان قطعا تغییر می‌کنند و ممکن است به دلیل اینکه انتصاب مدیران کل قدری زمانبر شده تغییرات در منطقه کند باشد اما برای جبران عقب‌ماندگیها نیازمند تغییرات به نفع مردم هستیم.

رسانه زبان گویای مردم است و اگر بخواهیم شهرستانی در خور نام و شأن دشتی داشته باشیم باید با عبور از منیت‌ها، به ما تبدیل شویم و در کنار هم برای پیشرفت دشتی تلاش کنیم.

  • منبع خبر : مند