فعال سیاسی و پیشکسوت رسانه ای استان بوشهر در یادداشتی با عنوان "چرا شرکت در انتخابات یک وظیفه ملی است" ؟نوشت: درعصری که دموکراسی حرف اول را می‌زند مشارکت مردم در سرنوشت خویش یک ضرورت انکارناپذیر است.

به گزارش صدای دشتی از ایرنا؛ نصرالله شفیعی در این یادداشت که نسخه ای از آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت در خصوص دستاوردهای حضور مردم در صحنه انتخابات آمده است: مشارکت مردم در  انتخابات یکی از مبانی مهم قدرت کشورهاست و از پایه‌های اقتدار یک کشور به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: مشارکت سیاسی بالای مردم در امور کشور تولید قدرت ملی می‌کند و در این صورت آسیب‌ها و تهدیدها کم‌تر می‌شود.

این فعال رسانه ای با بیان اینکه انتخابات فرصتی جدید برای ایجاد مطالبات مردم است ادامه می‌دهد: مردم با حضور خود در انتخابات و گزینش فرد مورد نظر پی‌گیر مطالبات خود می‌شوند و از این رهگذر می‌توانند به بهبود زندگی خود در ابعاد مختلف کمک کنند البته لازمه دستیابی به این هدف انتخاب درست، دقیق و شخص اصلح است.

شفیعی گفت: افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات، کشور را از آسیب‌پذیری در برابر تهدیدهای داخلی و خارجی حفظ می‌کند و بسان سدی محکم و بنیانی مرصوص در برابر هر نوع تهدید دشمن است.

وی تاکید کرد: پیام روشن هر مشارکت گسترده به معنای بی‌تأثیر کردن تحریم و تهدید دشمن است.

این فعال رسانه ای اظهارداشت: وقتی دشمن لجوج، با هدف بدبین کردن مردم و حتی شوراندن آن‌ها علیه نظام، تحریم اقتصادی می‌کند، مردم با حضور خود در انتخابات در عمل  بی‌تاثیری تحریم و تهدید دشمن را به رخ او می‌کشانند و موجب ناامیدی دشمن در تداوم تهدیدها و تحریم‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ درباره اهمیت حضور پرشور مردم در انتخابات که فرمودند؛ “حضور پرشور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و توانایی‌های دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور می‌شود” به همین دلیل است که یکی از راهبردهای دشمن در آستانه انتخابات دلسرد کردن مردم نسبت به حضور در انتخابات است.

در این یادداشت آمده است: مشارکت انبوه مردم باعث عزت و ایجاد اتحاد و انسجام ملی می‌شود، با این توضیح که ملت با حضور خویش بیش‌تر احساس همدلی، اخوت و همبستگی می‌کند. این امر منجر به عبور بهتر کشور از مشکلات خواهد شد.

شفیعی با بیا انیکه مشارکت بالای مردم در انتخابات موجب عزت بین‌المللی و اقتدار در صحنه جهانی می‌شود افزود: حضور گسترده مردم در سرنوشت خویش، آنان را به ملتی متحد، قدرتمند و آگاه در چشم جهانیان تبدیل می‌کند و به این صورت قدرت چانه‌زنی کشور در سطح بین‌المللی به مراتب افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: شرکت در انتخابات موجب احساس تعلق بیش‌تر به کشور می‌شود و در نتیجه مردم حاضرند با تمام توان از کشور خویش در برابر تهدیدهای خارجی ایستادگی کنند؛ به معنای دیگر مشارکت در انتخابات به معنای دلدادگی بیش‌تر نسبت به کشور است.

این فعال رسانه ای تاکید کرد: ملتی که نسبت به کشور خود علاقه‌مند باشند دشمن را از دست‌اندازی به کشور ناامید می‌کنند.

وی یادآور شد: مشارکت اندک در انتخابات دشمن را امیدوار و او را برای تشدید فشارها و تهدیدها تشویق و تشجیع می‌کند؛ کسانی که به بهانه‌های مختلف بر طبل کاهش مشارکت می‌کوبند تردیدی وجود ندارد که در جبهه دشمن نقش ایفا می‌کنند.

انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.