معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در فاز نخست تزریق واکسن کرونا ۹ هزار و ۲۶۰ نفر در این استان برعلیه این ویروس واکسینه شده اند.

دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان روز یکشنبه در نشست ستاد مقبله با کرونا در استان بوشهر افزود: همچنین تاکنون طی هفت مرحله واکسن مورد نیاز از نوع اسپوتنیک وی روسیه، کوواکسین بهارات هند، سینوفارم چین و آسترازنکا برای ایمن سازی ۱۳ هزار نفر درمقابل ویروس کرونا وارد استان بوشهر شده‌ است.

وی گفت: واکسیناسیون برعلیه ویروس کرونا براساس برنامه در حال انجام است و حق هیچ فرد و شخصیتی در شهرستان‌های استان بوشهر در دریافت واکسن کرونا ضایع نمی‌شود.

خواجه‌ئیان اضافه کرد: امید است تزریق واکسن کرونا وارد فاز دوم شود و در آینده نزدیک براساس سند واکسیناسیون سالمندان و بیماران مزمن علیه ویروس کرونا واکسینه می‌شوند.

وی ادامه داد: تاکنون از سوی بخش‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ۲۰۷ هزار و ۸۰۷ مورد بازرسی انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر از معرفی ۱۷ هزار و ۷۸۰ مورد از بخش‌های متخلف به دستگاه‌های قضایی خبر داد و گفت: هفته گذشته سه هزار و ۲۰۰ مرد بازرسی و نظارت انجام شد که به صورت میانگین ۸۵ درصد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند.

وی افزود: بیش از هزار و ۷۰۰  واحد متخلف در بی‌توجهی به پروتکل بهداشتی نیز پلمب شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش ۶ برابری تعداد بیماران کرونایی استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: تعداد بیماران کرونایی در آذرماه سال قبل حدود ۶۰۰ نفر بود که این رقم در فروردین‌ ماه امسال به ۱۰ هزار نفر رسید.

رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر با بیان اینکه ۳۰ درصد کل مبتلایان به کرونا مربوط به فروردین امسال است اضافه کرد: در ۱۴ ماه گذشته در استان بوشهر ۳۳ هزار و ۴۵۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: بیشتری مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، گناوه و جم گزارش‌ شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان بوشهر جلوگیری از انتشار ویروس کرونای هندی را مورد تأکید قرار داد و افزود: استان بوشهر در مقابله با ویروس جهش یافته انگلیسی موفق عمل کرد که امید می‌رود با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، زمینه پیشگیری و جلوگیری از ویروس کرونا هندی فراهم شود.