خلیل رضایی اظهار کرد: ضمن تأکید بر رعایت قانونمندی و التزام عملی به قانون توسط نامزدهای انتخاباتی و هواداران آنان، افرادی که داوطلب ورود به قوه مقننه جهت وضع قوانین و مقررات هستند، بایستی خود را ملزم به رعایت مُرّ قانون دانسته و به هیچ عنوان از مقررات و ضوابط عدول نکنند.
وی افزود: به استناد ماده ۷۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «هرگونه تبلیغات انتخاباتی خارج از مهلت مقرر قانونی»، توسط نهادهای ذی صلاح و در چهارچوب قوانین، بررسی و گزارش آن به شورای نگهبان و مراجع قضائی ارسال می شود.
رئیس هیأت نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان بوشهر، تصریح کرد: مهلت فعالیت تبلیغات انتخاباتی از هشت روز قبل از روز اخذ رأی تا ۲۴ ساعت قبل از اخذ رأی ادامه دارد.
رضایی در خصوص نحوه تبلیغات در بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در ایام تبلیغات قانونی، بیان کرد: در ماده ۷۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به صراحت آمده هر نامزد می تواند یک ستاد انتخاباتی مجازی به صورت تارنمای اینترنتی داشته باشد و موظف است که نشانی و مشخصات دقیق درگاه و همچنین مسئول آن را به فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه و هیأت استانی بررسی تبلیغات اعلام کند.
وی ادامه داد: شاهد فعالیتهای انتخاباتی توسط برخی از متقاضیان پیش ثبت نام در فضای مجازی هستیم که خلاف قانون بوده و تخلف انتخاباتی محسوب و از جمله مصادیق تبلیغات خارج از مهلت مقرر قانونی به حساب میآید که دستگاه های ذیربط ضمن رصد دقیق این تخلفات، اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.
رئیس هیأت نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان بوشهر بیان کرد: هیات های نظارت منصوب شورای نگهبان در استان و شهرستانها نیز به عنوان چشم بینای نظام در انتخابات، وظایف قانونی خود را در قبال قانون گریزان انجام خواهند داد.
- منبع خبر : ایرنا
Sunday, 22 December , 2024