مدیر پژوهشسرای دانش آموزی سید کوچک هاشمی زاده در خورموج گفت: برنامه ریزی صحیح فرهنگی علاوه بر حفظ هویت عقیدتی و قومی عاملی است که منجر به ایستادگی در مقابل هجوم فرهنگ بیگانه شده و به حفظ فرهنگ خودی می انجامد. عبدالرسول قاسمی افزود: یکی از مهمترین راهبردها در این برنامه ریزی فرهنگی رواج فرهنگ […]

مدیر پژوهشسرای دانش آموزی سید کوچک هاشمی زاده در خورموج گفت: برنامه ریزی صحیح فرهنگی علاوه بر حفظ هویت عقیدتی و قومی عاملی است که منجر به ایستادگی در مقابل هجوم فرهنگ بیگانه شده و به حفظ فرهنگ خودی می انجامد.

عبدالرسول قاسمی افزود: یکی از مهمترین راهبردها در این برنامه ریزی فرهنگی رواج فرهنگ زبان های محلی است و یکی از راههای ترویج آن ایجاد انگیزه در یکایک افراد جامعه به ویژه دانش آموزان با برگزاری جشنواره های فرهنگی وهنری است.

وی ادامه داد: نکوداشت فعالیت های علمی استاد هاشمی زاده و شناخت دانش آموزان استان از تلاشهای علمی ایشان و گسترش و احیای فرهنگ قصه گویی و قصه نویسی به زبان گویشی و کمک به پرورش قدرت بیان از جمله مهترین اهداف این جشنواره است.

قاسمی اضافه کرد: جشنواره استانی فرهنگی و هنری استاد سید کوچک هاشمی زاده در بخش های قصه گویی محلی ویژه تمام مقاطع تحصیلی، داستان محلی ویژه مقاطع تحصیلی متوسطه اول ودوم و فیلم و کلیپ با موضوع زبان گویشی ومحلی، شاعران محلی سرا، پژوهشگران زبان های محلی و زندگی و فعالیت های علمی استاد هاشمی زاده به وسیله پوستر در سطح استان اطلاع رسانی و پس از بررسی آثار وانتخاب آثار برتر به وسیله داوران مطرح استانی در اول دی ماه سال جاری در روز خورموج اختتامیه جشنواره برگزار و طی مراسمی از نفرات برتر تقدیر می شود.