دکتر حسن ملکیزاده گفت: اکنون هزار و ۵۸۱ تخت بیمارستانی فعال در استان بوشهر داریم که با میانگین ۱.۳ به ازای هزار نفر، پایینتر از میانگین کشوری است و طبق مصوبه دولت تا پایان امسال ۶۱۰ تخت دیگر به بخش درمان استان افزوده میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نشست با خبرنگاران با قدردانی از رسانهها برای پوشش اخبار کرونا گفت: از بهمن سال ۱۴۰۰ تاکنون ۵۵ طرح بزرگ در حوزه سلامت استان بوشهر به بهرهبرداری رسیده است که در ارتقا سطح کمی و کیفی خدمات درمانی استان نقش قابل توجهی داشته است.
دکتر حسن ملکیزاده بیان کرد: سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در حوزه سلامت اعتباری ۱۳ هزار میلیاردی به دنبال داشت که تصویب این میزان اعتبار در بخش درمان کمسابقه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: مناقصه جدید برای ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان برگزار شده و پیمانکار در حال تجهیز کارگاه است.
او ادامه داد: بیمارستان ۱۸۰ تختخوابی جایگزین فاطمه زهرا (س) در بوشهر نیز اکنون به پیشرفت فیزیکی بیش از ۴۵ درصد رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: با تصویب ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختوابی کنگان، این طرح در آینده نزدیک عملیاتی میشود.
دکتر ملکیزاده گفت: از دیگر طرحهای شاخص استان بوشهر احداث اورژانس هستهای در بوشهر است که اعتبارات این طرح از محل مسئولیتهای اجتماعی نیروگاه اتمی بوشهر تأمین خواهد شد.
او ادامه داد: تکمیل این طرح میتواند در حوادث هستهای خدماتدهی بسیار مطلوبی برای هماستانیها داشته باشد.
دکتر ملکیزاده اضافه کرد: در مجموع تخصیص خوبی برای تکمیل پروژههای بهداشتی و درمانی در استان گرفته شده که اتمام آن نویدبخش توسعه خدمات درمانی در استان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: هماکنون هزار و ۵۸۰ تخت فعال بیمارستانی در استان بوشهر وجود دارد که با احداث ۶۱۰ تخت در برازجان، بوشهر، کنگان و مرکز بیماریهای خاص، شمار تختهای بیمارستانی استان از میانگین کشور فراتر میرود.
دکتر ملکیزاده همچنین با اشاره به کمبود تختهای اعصاب و روان در استان بوشهر بیان کرد: در این زمینه افزون بر ساخت بیمارستان ۵۰ تختخوابی ویژه بیماران اعصاب و روان، ۱۰ تخت جدید نیز بهزودی در شهر خورموج برای بیماران اعصاب و روان اضافه میشود.
- منبع خبر : صداوسیما
https://avayedashti.ir/?p=9471
Saturday, 21 December , 2024