رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: این دانشگاه موفق به کسب رتبه ۳ در شاخص چشم انداز بین‌المللی در بین دانشگاه‌های جامع ایران در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان تایمز در سال ۲۰۲۳ گردیده است.

محمد مدرسی افزود: همچنین دانشگاه خلیج فارس در رتبه ۷ در بین کلیه دانشگاه‌های جامع ایران در شاخص چشم انداز بین‌المللی در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی ۲۰۲۳ قرار گرفته است.

وی یادآورشد: به تازگی، رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان و همچنین رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی در سال ۲۰۲۳ توسط موسسه تایمز (THE) منتشر شده است که در مقایسه با سال ۲۰۲۲ نشان از ارتقای ۱۰ تا ۲۰ پله‌ای جایگاه دانشگاه خلیج فارس در شاخص‌های چشم‌انداز بین‌المللی و درآمد صنعتی در بین دانشگاه‌های ایران دارد.

مدرسی اظهار کرد: دانشگاه های جوان در این نظام رتبه‌بندی به دانشگاه های با قدمت کمتر از ۵۰ سال اطلاق می‌ شود.

وی گفت: از دیدگاه جهانی، دانشگاه خلیج فارس در سال ۲۰۲۳ در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان تایمز در رتبه ۴۰۱ و در رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز در رتبه ۴۰۱ تا ۵۰۰ قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه خلیج فارس افزود: در حال حاضر، ۵ درصد از دانشجویان تمام‌وقت این دانشگاه ، دانشجویان بین‌المللی از بیش از هفت کشور از جمله افغانستان، پاکستان، نیجریه، گرجستان، هند، ماداگاسکار و عراق هستند، در حالی که تاکنون دانشجویانی از بیش از ۳۲ کشور در برنامه‌های آموزشی کوتاه مدت این دانشگاه شرکت نموده اند.

مدرسی ادامه داد: همچنین اعضای هیات علمی وابسته بین‌المللی از هلند، ایتالیا و فنلاند با همکاری استادان ایرانی در تقویت فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی این دانشگاه نقش بسزایی را ایفا می‌کنند.

وی گفت: در سال‌های اخیر، قراردادهای تبادل استاد و دانشجو، تفاهم‌نامه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی بین‌المللی دانشگاه خلیج فارس رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است؛ به طوری که بیش از ۴۶ درصد از مقالات منتشر شده در سال ۲۰۲۲ با همکاری موسسات بین المللی از سراسر جهان بوده است.

مدرسی افزود: دانشگاه خلیج فارس همواره از دانشجویان بین‌المللی برای ادامه تحصیل استقبال می کند و بورس‌های متنوع ملی و بین‌المللی در اختیار افراد علاقمند قرار دارند که هزینه‌های تحصیل، زندگی و گرنت‌های تحقیقاتی را پوشش می‌دهند.

  • منبع خبر : ایرنا