مدیرعامل دیپمایند که از زیرمجموعههای آلفابت به حساب میآید، میگوید این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به خودآگاهی برسد. او معتقد است که این فناوری مهمترین اختراع بشر در تمام طول تاریخ خواهد بود. بهگزارش خبرگزاری اینسایدر، «دمیس هاسابیس»، مدیرعامل شرکت دیپمایند در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه CBS آمریکا اعلام کرد که بهنظرش […]
مدیرعامل دیپمایند که از زیرمجموعههای آلفابت به حساب میآید، میگوید این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به خودآگاهی برسد. او معتقد است که این فناوری مهمترین اختراع بشر در تمام طول تاریخ خواهد بود.
بهگزارش خبرگزاری اینسایدر، «دمیس هاسابیس»، مدیرعامل شرکت دیپمایند در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه CBS آمریکا اعلام کرد که بهنظرش هوش مصنوعی میتواند به خودآگاهی برسد. او گفت: «فلاسفه هنوز واقعاً روی تعریف خودآگاهی اتفاق نظر ندارند، اما اگر منظور ما آگاهی از خود و این چیزها باشد… فکر میکنم این احتمال وجود دارد که هوش مصنوعی یک روز به آنجا برسد.»
این یعنی احتمالاً باید منتظر باشیم تا در آینده با نرمافزارهایی روبهرو شویم که احساسات و عواطف دارند و شبیه انسانها رفتار میکنند. هوش مصنوعی در چند وقت اخیر پیشرفتها و دستاوردهای زیادی داشته است و این دستاوردها با عرضه عمومی ChatGPT در ماه اکتبر بیش از پیش برجسته شدهاند.
مثالی برای تطبیق سریع نوع بشر با فناوریهای جدید یاد کرد.
مدیرعامل دیپمایند گوگل ادامه داد: «این فناوری هم قرار است تغییری مثل همین تغییرات باشد.» درحالحاضر شرکتهای زیادی درتلاشند تا در تغییرات بزرگ پیش رو ایفای نقش کنند و به پیشگامان حوزه هوش مصنوعی تبدیل شوند.
ماهها قبل از عرضه ChatGPT، یکی از مهندسان گوگل مدعی شده بود که مدل هوش مصنوعی این شرکت به ادراک رسیده است. او درنهایت اخراج شد و بسیاری از متخصصان اعلام کردند که اظهارنظرش اشتباه بوده است. کارشناسان باور دارند که ابزارهای هوش مصنوعی امروزی صرفاً رفتارهای انسان را تقلید میکنند و از خود احساس یا ادراک ندارند.
دیپمایند استارتاپی بود که در سال ۲۰۱۰ در لندن تأسیس شد و گوگل در سال ۲۰۱۴ آن را خرید. هدف این شرکت خلق سیستمهای هوش مصنوعی جدیدی بود که بتوانند بهخوبی انسانها کارهای مختلف را انجام دهند.
Sunday, 22 December , 2024