بحرانی فرماندار دشتی در جلسه شورای اداری این شهرستان چندین بار به صورت ضمنی از مدیران استانی انتقاد کرده و خواستار حضور آنان در شهرستان دشتی شده است. وی در جملاتی گفته است: ” در حوزه اشتغال کارهای خوبی در شهرستان شروع شده که می طلبد مدیران استانی در شهرستان حضور پیدا کنند”، ” مدیران […]

بحرانی فرماندار دشتی در جلسه شورای اداری این شهرستان چندین بار به صورت ضمنی از مدیران استانی انتقاد کرده و خواستار حضور آنان در شهرستان دشتی شده است. وی در جملاتی گفته است: ” در حوزه اشتغال کارهای خوبی در شهرستان شروع شده که می طلبد مدیران استانی در شهرستان حضور پیدا کنند”، ” مدیران استانی برای اجرای برنامه های شهرستان پای کار بیایند و بصورت میدانی حضور پیدا کنند”.

شاید مهم ترین نکته ی نهفته ای که در این جملات می توان استنباط نمود یک موضوع واحد باشد: بی توجهی و عدم همراهی مدیران استانی با دشتی بصورت عام و مطلق!

دولت سیزدهم با اکثریت مطلق همراهانش از طیف اصولگرایی، در شهرستان دشتی از آراء بسیار مطلوبی برخوردار بود و بر اساس آمارها یکی از سه شهرستان پیشروی استان در زمینه میزان همراهی رای دهندگان با دولت حجت الاسلام رئیسی بوده است.

دشتی در همه ی دولت ها در چینش مدیران رده بالای استان بدلیل برخورداری از منابع غنی و توانمند انسانی خود دارای ظرفیت خاصی بوده است و تنها ذکر این نکته می تواند اثبات این ادعا باشد که در دولت یازدهم و دوازدهم و بخصوص دولت دوم روحانی و بصورت همزمان ۳۰٪ فرمانداران استان بوشهر یعنی سه از ده فرماندار این استان اهل دشتی بوده اند. روسای دو دانشگاه برتر استان یعنی دانشگاه های خلیج فارس و فنی و حرفه ای از دشتی بوده اند، تعداد زیادی از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و مدیران ستادی خود مجموعه استانداری اهل دشتی بوده و در واقع سبد مدیریتی استان از حضور نیروهای توانمند دشتی بی بهره نبوده است و مهم تر از همه آنکه در دولت قبل حتی استاندار گیلان نیز از فرزندان شایسته دشتی بوده است و در شهرستان های استان های دیگر نیز نیروهای این دیار مناصبی چون فرماندار را به خود اختصاص داده اند، اما در دولت کنونی باید این نکته بررسی شود که چرا کار به جایی می رسد که ظاهراً حتی مدیران استانی حاضر به حضور در این شهرستان و همراهی با برنامه های آن نیستند و در دولت انقلابی، شهرستان دشتی که برخوردار از نیروهای توانمند انقلابی است از این حیث نادیده گرفته می شوند؟

موضوع بی توجهی به دشتی در دولت کنونی را حتی می توان در انتقادهای چندباره ی حجت الاسلام زاهد دوست امام جمعه خورموج نیز به عینه مشاهده کرد تا جایی که وی چندین بار خواستار توجه به نیروهای توانمند انسانی دشتی در استان شده است.

مشخص نیست عدم توجه به دشتی بدلیل عدم توانایی ستادها و حامیان دولت کنونی در ارتباط گیری با مدیران ارشد استانی است یا دلایل دیگری همچون عدم وجود نیروی توانمند همراه این دولت مسبب اصلی این موضوع خواهد بود؟

هر چه هست در نهایت امید آن است که دشتی به جایگاه اصلی و شایسته خود در استان بازگردد و حداقل از حیث حضور منابع غنی انسانی خود در سطوح عالی استانی بی بهره نشود.