به گزارش آوای دشتی به نقل از تسنیم؛ مهدی صفوی با اشاره به اجرایی شدن شعار تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین اظهار داشت: در راستای فعالیت شرکتهای فناور و دانشبنیان حمایت از این شرکتها و گرهگشایی از مشکلات آنان در دستور کار قرار دارد.
وی تولید محصولات با ارزش افزوده بالا را از اولویتهای صمت دانست و بیان کرد: با تقویت شرکتهای فناور زمینه تولید محصولات دانشبنیان و اشتغال آفرینی فراهم میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر رفع موانع تولید و گرهگشایی از مشکلات صنعتی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با فراهم شدن امکانات لازم و رونق تولید، رفع مشکلات واحدهای صنعتی راکد و ظرفیت تولید پایین مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
صفوی تصریح کرد: به منظور برطرف شدن موانع سرمایهگذاری و گرهگشایی از حل مشکلات اجرا طرحهای تولیدی و واحدهای صنعتی دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آماده دریافت و ثبت مسائل و مشکلات مختلف برای بررسی و پیگیریهای لازم از طریق دستگاههای اجرایی مرتبط است.
وی از صدور ۳۰۳ جواز تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در استان خبر داد و گفت: برای اجرا این واحدهای صنعتی ۶۸۳ میلیارد تومان سرمایهگذاری میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه ظرفیت اشتغال واحدهای یاد شده ۷ هزار نفر است خاطر نشان کرد: جواز تأسیس صنعتی این واحدها سال ۱۴۰۰ صادر شده که از نظر تعداد ۱۲ و سرمایهگذاری ۱۳۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن افزایش دارد.
صفوی، مجوزهای صادر شده را شامل جواز تأسیس اجرا طرح توسعه، انبار و واحدهای خدماتی دانست و تصریح کرد: بیشترین واحدها در زمینه صنایع شیمیایی ،کانی غیرفلزی، صنایع غذایی و خدماتی است که به ترتیب بیشترین طرحهای ایجادشدن در شهرستانهای بوشهر، دشتستان، گناوه و شهرک صنعتی بندر دیر است.
Friday, 4 October , 2024