مدیرکل شیلات استان بوشهر از افزایش سطح اراضی پرورش میگو در استان خبر داد و گفت: سطح اراضی پرورش میگو شش هزار و ۴۰۰ هکتار افزایش یافته که هدف تولید این آبزی در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۴ هزار تن است.

پرورش آبزیان یکی از ظرفیت‌های مهم استان ساحلی بوشهر است که در این راستا پرورش میگو، ماهی، جلبک دریایی و دیگر گیاهان دریایی و دارویی مورد توجه قرار دارد.

استان بوشهر با خلیج‌فارس دارای طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحلی است که این استان بیش از ۷۱۰ کیلومتر آبراهه خلیج فارس ساحل دارد.

توجه به اقتصاد کرانه‌ای یکی از تأکیدات مهم امام جمعه بوشهر است که در این حوزه شهرک زیست فناورانه دریایی و شیلات مورد توجه قرار گرفته است.

آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه ظرفیت ساحلی و دریایی خلیج‌فارس در استان بوشهر باید در عرصه سرمایه‌گذاری، اجرا طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی مورد توجه قرار بگیرد اظهار داشت: اجرا طرح‌های اقتصاد کرانه‌ای در استان‌های ساحلی یک ضرورت است چراکه بیشتر کشورهای ساحلی از این توانمندی در اقتصاد ملی بیشترین بهره می‌برند.

ضرورت تدوین سند اقتصاد کرانه‌ای

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه باید سند اقتصاد کرانه‌ای در توسعه طرح‌های دانش‌بنیان تدوین شود تصریح کرد: علاوه بر ظرفیت ساحلی و دریایی این استان دارای نیروهای توانمند جوان تحصیل‌کرده است که باید در اجرا طرح‌های اقتصادی با محور دریا و ساحل از این قابلیت استفاده کرد.

واگذاری اراضی ساحلی برای پرورش میگو به جوانان تحصیل‌کرده

استاندار بوشهر نیز توسعه طرح‌های آبزیپروری را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: اراضی پرورش آبزیان از جمله میگو توسعه می‌یابد که در این راستا مردم ساکن همجوار سواحل در طرح‌های پرورش آبزیان سهیم می‌شوند.

احمد محمدی‌زاده واگذاری اراضی ساحلی برای پرورش میگو به جوانان تحصیل‌کرده را یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور دانست و خاطر نشان کرد: در این زمینه یک‌هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی ساحلی به افراد واجد شرایط واگذار می‌شود و سایت جدید پرورش میگو رمله شهرستان گناوه به سرمایه‌گذاران واگذار می‌شود.

سال آینده باید تولید میگو به ۳۴ هزار تن برسد

مدیرکل شیلات استان بوشهر نیز با بیان اینکه امسال ۲۸ هزار و ۱۰۰ تن میگو پرورشی در استان تولید شد اظهار داشت: بوشهر یکی از استان‌های پیشرو در صنعت پرورش میگو کشور است که سال آینده باید تولید این آبزی به ۳۴ هزار تن برسد.

علی بازدار با اشاره به افزایش تولید میگو پرورشی نسبت به سال گذشته تصریح کرد: سال قبل ۲۳ هزار و ۳۰۰ تن میگو تولید شد که امسال با افزایش ۲۰ درصدی به ۲۸ هزار و ۱۰۰ تن رسید.

وی اشتغال، صادرات، توسعه سرمایه‌گذاری و فعال شدن اقتصاد نوار ساحلی را از اهداف طرح پرورش آبزیان دانست و اضافه کرد: امسال تاکنون ۱۲ هزار تن میگو پرورشی استان بوشهر به چین، روسیه، اسپانیا، آذربایجان، ارمنستان و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر افزود: این اداره کل از سرمایه‌گذاران حوزه پرورش ماهی و میگو حمایت می‌کند و در توسعه زیرساخت‌های حوزه پرورش آبزیان از هیچ کمکی فروگذار نمی‌کند.

استان بوشهر با تولید ۶۰ درصد میگو پرورشی کشور به عنوان قطب اول تولید این آبزی شناخته شده است.

  • منبع خبر : تسنیم