به گزارش آوای دشتی؛ روابط عمومی تعاونی لنجداران گناوه روز یکشنبه به نقل از سیدعلی موسوی گمارانی در جلسه مدیران تعاونیهای لنجداران بنادر با فرمانده مرزبانی استان بوشهر افزود: عمده امرار معاش مردم بنادر این استان بخصوص شهرستان گناوه به کالای همراه ملوان وابسته است و نیازمند ساماندهی است.
وی اظهارکرد: کالای همراه ملوان به نوعی امتیازی برای ساحل نشینان این دیار است که بدون مزد و منت از مرزهای دریایی محافظت می کنند و امیدواریم برای همیشه قانونمند و ساماندهی شود تا به دور از هرگونه دلهره و اضطراب از این فرصت به کسب و کار بپردازند.
وی افزود: باتوجه به اینکه در هنگام برگشت شناورها از کشورهای حاشیه خلیج فارس به بنادر استان بوشهر، مقدار اندکی سوخت در مخازن آنها باقی میماند ، منطقی و شایسته نیست به عنوان قاچاق سوخت تلقی شود و خواستار حسن توجه و تعامل سازنده مرزبانی استان بوشهر هستیم.
موسوی گمارانی گفت: تعاونی لنجداران بندرگناوه در جهت حل و فصل اساسی نارساییها و خلاهای قانونی پوشش بیمه کامل و مستمر ملوانان و قرار گرفتن ملوانان شناورهای سنتی در ردیف مشاغل سخت و زیانآور آماده هرگونه همکاری است.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر نیز گفت: ضریب امنیت عمومی به ویژه در کرانههای دریایی استان بوشهر در مقایسه با تمام کشور، نمونهای مثالزدنی و شایسته افتخار است.
سرهنگ یدالله شرفی افزود: دیدگاه کلی ناجا و مرزبانی این است که مرزبانان حقیقی مرزهای دریایی کشور، خود مردمان فهیم و دلیر این مرز و بوم هستند.
وی بر ضرورت برقراری هماهنگی و پیگیری پیشنهادهای مطرح شده در این نشست تاکید کرد و خواستار برگزاری مستمر و منظم این جلسات جهت رفع مشکلات موجود شد.
کالای همراه ملوان ( ته لنجی) نوعی واردات کالا است که در جنوب ایران از دیرباز رواج داشته و به کالایی گفته میشود که صاحبان لنج و خدمه مجاز به واردات آن با معافیت از پرداخت عوارض گمرکی هستند که به عنوان امتیازی برای توسعه مناطق مرزی و محروم به برخی بنادر و شهرهای مرزی ایران برای گذران زندگی ساحل نشینان در سالهای دور اعطا شدهاست.
Saturday, 21 December , 2024