با حمایت و مشارکت مردم، نیازهای خونی استان بوشهر تأمین شد که به گفته مدیرکل انتقال خون بوشهر در ۵ ماه نخست امسال بیش از ۱۲ هزار نفر موفق به اهدا خون در ۴ مرکز بوشهر، گناوه، کنگان و برازجان شدند.

به گزارش آوای دشتی به نقل از تسنیم؛ نرگس عبیدی با قدردانی از مشارکت و تعامل مردم در تأمین خون مورد نیاز بیماران در استان اظهار داشت: هرچند بیماری و ویروس کرونا مشکلاتی در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده ولی در پایگاه‌های انتقال خون استان بوشهر همه امکانات لازم بهداشتی در بهترین وضعیت برای حضور مردم فراهم است.

مدیرکل انتقال خون بوشهر خون را یکی از نیازهای اساسی بیماران و حادثه‌دیده‌ها دانست و بیان کرد: نیاز به خون در برخی بیماران مانند مبتلایان تالاسمی یک نیاز دائم و مستمر است اما بیماران بسیار دیگری مانند افراد تصادف دیده، مادران باردار به خون نیاز دارند.

وی تعداد بیماری تالاسمی استان بوشهر را افزون بر ۴۰۰ نفر دانست و خاطر نشان کرد: این بیماران به‌صورت مستمر نیاز به تزریق خون دارند که از محل اهداکنندگان مردم تأمین می‌شود.

مدیرکل انتقال خون بوشهر افزود: علاوه بر آن نیاز بیمارستانی استان بوشهر به خون برای مواردی چون عمل‌های جراحی، زایمان‌ها، سوانح و حوادث گوناگونی به‌صورت مستمر وجود دارد.

عبیدی از تأمین شدن نیاز خونی در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با حمایت و مشارکت مردم، نیازهای خونی استان بوشهر تأمین شد و در ۵ ماه نخست امسال بیش از ۱۲ هزار نفر موفق به اهدا خون در ۴ مرکز بوشهر، گناوه، کنگان و برازجان شدند.

وی به پویش نذر خون به‌ویژه در ایام ماه محرم و صفر پرداخت و تصریح کرد: در پویش نذر خون در دهه نخست ماه محرم ۲۷۰ نفر به پایگاه‌های انتقال خون مراجعه کردند که ۲۱۱ نفر موفق به اهدا خون حیات‌بخش خود شدند.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر از ادامه پویش نذر خون تا اربعین حسینی خبر داد و بیان کرد: نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد و تمامی پایگاه‌های اهدای خون استان بوشهر در شهرهای بوشهر، برازجان، گناوه و کنگان فعال و آماده خون‌گیری از مردم و عزاداران حسینی هستند.

عبیدی از قرار گرفتن استان بوشهر در رتبه سوم اهدا خون در کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا با حمایت همه مردم نیازمندی‌های خونی استان تأمین شده و این درحالی است که اهدا خون باید مستمر و روزانه باشد.

وی با اشاره به تولید فرآورده‌های خونی در استان بوشهر اضافه کرد: از هر واحد خونی حدود ۴ فرآورده تهیه می‌شود که یکی از آنها پلاکت با طول عمر ۳ تا ۵ روز و مورد نیاز بیماران تالاسمی، سرطانی، پیوند مغز استخوان، زنان پس از زایمان و بیماران با مشکلات انعقاد و دیگر بخش‌ها است.