بر پایه گزارش های فراوانی که از همراهان گرامی در صدای دشتی در رابطه با وضعیت نامناسب نانوایی ها در سطح شهر خورموج داشتیم، جهت صحت و سقم این موضوع بصورت میدانی نسبت به بررسی این موضوع در شهر خورموج اقدام کردیم. نکته نخست که بیش از همه به چشم می آید وجود صف های […]

بر پایه گزارش های فراوانی که از همراهان گرامی در صدای دشتی در رابطه با وضعیت نامناسب نانوایی ها در سطح شهر خورموج داشتیم، جهت صحت و سقم این موضوع بصورت میدانی نسبت به بررسی این موضوع در شهر خورموج اقدام کردیم.

نکته نخست که بیش از همه به چشم می آید وجود صف های طولانی در نانوایی هایی که باید عنوان کرد روز به روز بصورت محدود تر و معدود تر در این شرایط همه گیری ویروس کرونا اقدام به پخت نان می کنند می باشد.

مشخص نیست با این حجم از صدور بازگشایی مجوز نانوایی در سطح شهرستان دشتی و بخصوص شهر خورموج دلیل تعطیلی و عدم پخت نان توسط قاطبه نانوایی های دارای مجوز در شهر خورموج چیست و چه دستگاهی متولی رسیدگی به این موضوع جهت آرامش حداقلی مردم این شهر برای تهیه حداقل چند قرص نان بی دغدغه است؟

شاید متولیان دلیل تعطیلی برخی از واحدهای خبازی را تخلف های آنان و پلمب این واحدها عنوان کنند اما سوال مطرح شده در این میان آن است که آیا در قانون برخورد با واحدهای متخلف، ما قانون یک در میان تعطیلی نیز داریم که یک واحد یک روز در میان و بر اساس تصمیم خود نسبت به فعالیت اقدام کند؟

نکته دیگر حائز اهمیت در این میان سهمیه آرد این واحدهای خبازی است. بر اساس آنچه ما در تحقیقات از واحدهای خبازی و نانوایی های سطح شهر متوجه شده ایم دلیل تعطیلی زودهنگام بسیاری از نانوایی های سطح شهر علیرغم حضور پر تعداد شهروندان برای تهیه نان کمبود سهمیه آرد و در واقع اتمام سهمیه آرد پخت آن روز عنوان می شود.

پرسش مطرح شده در این میان نیز آن است که با این حجم از عدم فعالیت و تعطیلی نانوایی ها در شهر خورموج سهمیه تخصیصی آرد این واحدهای تعطیل_ حال به هر علت که باشد_ چه می شود و چرا برخی واحدهای خبازی کمبود آرد را دلیل تعطیلی زودهنگام خود به مشتریان اعلام می کنند؟

موضوع و نکته دیگر گلایه مندی مردم از کیفیت نامناسب پخت نان توسط قریب به اتفاق واحدهای نانوایی در سطح شهر خورموج است. این امر نیز در میان موارد ارسالی گلایه مندی و نارضایتی مردم از وضعیت نان در سطح شهر خورموج به این پایگاه خبری حجم زیادی را به خود اختصاص داده است.

آیا واقعاً امکان مدیریت صحیح و نظارت مستمر بر مراکزی که با توجه به شرایط خاص اقتصادی مردم بیشترین سهمیه سبد غذایی مردم را به خود اختصاص داده است و در این شرایط حاد کرونایی می توانند از مراکز اصلی مدیریت یا عدم مدیریت همه گیری این ویروس منحوس باشند کار دشواری است یا رغبتی در این رابطه در سطح شهرستان بطور کلی وجود ندارد؟

این پایگاه خبری جهت اطلاع رسانی صحیح و بی واسطه به شهروندان آمادگی کامل خود را جهت ارائه و انتقال پاسخ متولیان در زمینه این گزارش به مردم اعلام می کند و از هرگونه پاسخ در این زمینه استقبال می نماید.