محمد شکیبی نسب با اشاره به رونق بنادر و افزایش فعالیتهای تجاری و اقتصادی در بنادر استان بوشهر، اظهار داشت: استان بوشهر در حوزه بندری جایگاه مهم و ممتاز در کشور دارد بهگونهای که ۱۱ بندر در سواحل استان بوشهر در امر تجارت دریایی فعال است.
وی با بیان اینکه طرحهای مختلف توسعه زیرساخت بندری در نقاط استان بوشهر در حال اجرا است تصریح کرد: یکی از این طرحها در بندر گناوه با سرمایهگذاری ۱۶۰۰ میلیارد تومان اجرایی شده که تکمیل آن تحول شگرف و مهمی در امر خدماترسانی به حوزه تجارت دریایی ایجاد میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر طرح توسعه بندر گناوه را دارای ۲ موج شکن به طول ۲ هزار و ۳۸۴ متر دانست و افزود: در اجرا این طرح احداث و لایروبی اسکله بندر گناوه به میزان یک میلیون مترمکعب انجام می شود.
شکیبی نسب، از ساخت موج شکن به طول ۶۰۰ متر و ۲۰۰ متر دایک سنگی برای ایجاد اسکله و پس کرانه بندر گناوه خبر داد و تصریح کرد: طرح توسعه بندر بوشهر که با توجه به محدودیت فضا، توسعه آن در مجتمع بندری نگین طراحی شده اکنون پیشرفت پروژه جاده دسترسی آن به ۶۵ درصد رسیده و ۴٫۲ کیلومتر آن تکمیل و آماده بهرهبرداری است.
وی افتتاح پایانه بینالمللی مسافربری دریایی بوشهر تا پایان امسال را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: سالن این پروژه تا پایان مهرماه تکمیل میشود و بلافاصله طرحهای دیگر این مجموعه اجرا و تجهیز خواهد شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از افزایش تخلیه و بارگیری کالا در بنادر تجاری کشور خبر داد و تصریح کرد: در نیمه نخست امسال ۱۱۲ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد رشد نشان میدهد و نقش بنادر استان بوشهر در این عرصه حائز اهمیت است.
شکیبی نسب، تأمین امنیت تردد شناورها را مورد اشاره قرار داد و افزود: در این عرصه تاکنون بیش از ۹۴ علائم کمک ناوبری در نوار ساحلی خلیج فارس استان بوشهر ایجاد شده و معاونت دریایی برای خدماترسانی در تردد دریایی در آمادگی کامل قرار دارند.
وی اختصاص شناور چند منظوره برای مقابله با آلودگی دریا به بنادر و دریانوردی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این شناور که با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی ساخته، تجهیز و بکارگیری شده به استان بوشهر اختصاص یافته است.
- منبع خبر : تسنیم
Monday, 23 December , 2024