نرگس علیپور روز پنجشنبه در این ارتباط اظهار داشت: حجم خدمات این طرح نسبت به سایر پروژهها حدود ۴۰ درصد تغییر داشته و اضافه شدهاست و تمامی مراحل این پروژه بزرگ مطالعاتی توسط کارشناسان متخصص بندر بوشهر و بنادر تابعه، کارشناسی و نظارت فنی خواهد شد.
وی بیان کرد: همچنین استخراج ۲۲ طرح عملیاتی پیوستی و دیده شدن تمامی نیازمندیهای بنادر در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، طرح عملیاتی پدافند غیرعامل در حوزه دریا، تسری این مطالعات به بنادر تابعه بوشهر و پیاده سازی نرم افزار بومی مدیریت بحران در بندر بوشهر و بنادر تابعه از جمله مزایای منحصر به فرد این پروژه است.
رئیس اداره مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و اچ اس ایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد: در این طرح گروهی متشکل از مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و اچ اس ایی سازمان بنادر و هیات همراه به مدت چهار روز در بندر بوشهر حضور داشت و در آن نشستهای متعددی در زمینه مصاحبه فنی با کارشناسان بندر بوشهر، تکمیل چک لیستها و بازدید دقیق و میدانی از همه بنادر این استان صورت گرفت.
علیپور گفت: در روز پایانی بازدید گروه مشاور از بندر بوشهر نیز در نشستی که با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر انجام شد علاوه بر ارائه اقدامهای انجام شده توسط گروه به سایر سئوالات و دغدغه های مسئولان سازمان و اداره کل نیز پاسخ لازم داده شد.
وی یادآور شد: اداره مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و اچ اس ایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به عنوان ناظر فنی در این پروژه تعیین شدهاست.
Sunday, 22 December , 2024