مهندس احمدی رئیس شبکه بهداشت ورمان شهرستان دشتی گفت: در دولت چهاردهم ریاست محترم جمهور و همچنین وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، بابرنامهای که مجلس ارائه داد و در سخنرانیها و نشستهایی که بود بهداشت و درمان را جز اولویتهای اصلی خود قرار دادند و در کنار سایر برنامهها و مشکلات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی وغیره که دارند بهداشت از اولویتهای دولت است.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان دشتی افزود: فرماندار محترم شهرستان دشتی در تمام نشستها و شورای اداری و سخنرانیهایی که داشتند بهداشت و درمان را یکی از اولویتهای اصلی شهرستان معرفی کردند و بصورت عملی هم این اهمیت را دیدیم که لحظه تحویل سال نو فرماندار محترم در بیمارستان ودر کنار کادر درمان بودند.
وی بیان کرد: امسال در اعتبارات مبلغ خوبی برای حوزه بهداشت و درمان شهرستان در نظر گرفته شده است که انشالله بتوانیم این اعتبارات که تخصیص پیدا کرده است مشکلات شهرستان در حوزههای مختلف بهداشتی را برطرف کنیم.
احمدی در ادامه گفت: نماینده محترم دشتی و تنگستان در این مدت بهداشت و درمان جز دغدغههاشون بوده است و پیگیر جذب اعتبارات هم بصورت ملی و هم استانی بوده و چندین مکاتبه با وزرای مختلف داشتهاند و یکی از جلسات ایشان بهداشت و درمان بوده.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان افزود: بیمارستان زینبیه در آخرین بازدید که از وزارت خانه انجام شد وکارشناسان بسیار سختگیر این وزارت بر اساس چکلیستهای استانداردملی و بعضا بینالمللی که داشتند بیمارستان ما درجه یک در اعتبار بهشی شد، یعنی ما رقابت میکنیم با بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر و شهید گنجی برازجان.
مهندس احمدی گفت: در زمینه مراقبت از مادران باردار، مراقبت از کودکان و نوزادان، مراقبت از سالمندان و نیازمندان جز ۳ بیمارستان برتر استان شدهایم و در زمینه پزشک خانواده شهری و نظام ارجا شهرستانهایی بودند که زودتر از ما شروع بکار کردند که الحمدالله در استقرار این برنامه ما از همه جلو زدیم و شهرستان اول شدیم در اجرای این برنامه.
وی بیان کرد: یکی از برنامههای بسیار خوب دولت و وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی است که نزدیک ۲۰ سال است که در روستاها، مناطق عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر در حال اجراست. در تمام مناطق شهرستان ما طبق چارتی که مشخص شده است ما نیروی پزشکرعمومی، ماما، پرستار و نیروهای دیگر داریم، که علاوه بر خدماتی که در آن مرکز ارائه میدهند بصورت چرخشی در روستاهای دیگر هم جهت ارائه خدمت حضور پیدا میکنند.
ایشان در ادامه افزود: پزشک خانواده اوایل سال ۱۴۰۳ در شهر خورموج در طرح شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت اجرا شد که در این زمینه هم برتر بودیم و تعداد پایگاههایمان را از ۵ پایگاه به ۱۶ پایگاه رسید که ۲۵ ماما، مراقب سلامت در این پایگاههای شهرستان و شهر خورموج در حال فعالیت میباشند.
مهندس احمدی در پایان گفت: در بحث کمبود شیر خشک در برخی از برندهای شیر خشک واقعا کمبود وجود دارد، این کمبود بصورت کشوری و استانی میباشد ولی برندهای دیگر در دسترس میباشد که بازدیدهای رسمی بصورت هفتگی با کارشناسان امور اداری از داروخانهها داریم که میزان دریافتی و مصرف شده مورد بررسی قرار میگیرد در این زمینه ما از کارشناسان نامحسوس نیز بهره میبریم که بدون شناسایی موارد را در داروخانههای شهرستان پیگیری میکنند. در سال گذشته ۶۹ هزار قوطی شیر خشک وارد شهرستان شده است، روز گذشته علاوه بر شیر خشک موجود در داروخانهها نزدیک به ۱۵۰۰ قوطی شیر خشک در برندهای مختلف از شرکتهای تولیدی در داروخانههای شهرستان توزیع شده است. که توصیه ما و همچنین کارشناسان استفاده از شیر مادر است.
Tuesday, 22 July , 2025